zondag 25 november 2012

Familiedag en Propellors


Nu loop ik echt wel veel achter, voor de vakantie nog een familiedag en het vrijwilligersfeest van WWW en dan natuurlijk de vakantie zelf.
Eerst maar even wat we nog voor de vakantie hadden, dan komt het vakantieverslag volgende keer, moet me toch ook eerst nog door zo'n 2000 foto's worstelen (!)


Mijn Neef Peter en zijn vrouw Quinta waren overgekomen vanuit Australiƫ, natuurlijk hebben ze eerst een rondtourtje Europa gedaan, maar ze wilden ook graag kennis maken met de Dutch side of the family. Mooie gelegenheid dus om een van Dijken dag te organiseren.

kodak momentje
Natuurlijk kon niet iedereen, maar er was toch een leuk gezelschap op af gekomen. Verschillende mensen hadden voor iets lekkers bij de koffie gezorgd en er was een BBQ. Het werd gehouden in een scouting blokhut, vond ik zelf niet de meest gezellige ruimte, maar waar laat je anders zo veel mensen zonder dat het kostenplaatje de pan uit schiet.
Er waren wel wat afwezigen, Afdeling 'Hengelo' was er niet maar Peter en Quinta hebben wel een dag bij Anouk doorgebracht en dat deel van de fam dus wel ontmoet, afdeling 'tante Miep' was er niet, maar van de familie afdeling Duitsland was een groot deel aanwezig. En natuurlijk 'ons' deel, ofwel het deel wat altijd wel in is voor een feestje.
Peter is ook nog jarig geweest en mijn nicht Rita had een paar leuke cadeaus geregeld, iedereen zingen, gekke verjaardagsmuts op en uitpakken maar. Volgens mij vonden Pete en Quinta het wel geslaagd.

Wij moesten wel wat vroeg weg want wij hadden ook nog het vrijwilligersfeestje van WWW dus van Venlo op naar Hooglanderveen.
Arjan had Propellors en playboys geregeld ( zie verslag WWW'12 ) en hij had Erik laten weten dat er een behoorlijk formaat frietketel nodig ging zijn.
Het thema was dit keer kermis, helaas was de suikerspin niet gelukt, maar er was popcorn, lollies, een schietkraam(pje) en touwtje trekken.
Propellors
Frans denkt WTF


Bij dat laatste heb ik een heuse ijskrabber gewonnen, en Arjan een gum in de vorm van een smartphone. De propellors werden na een voorzichtige start gretig afgenomen, de playboys wat minder, maar die worstjes zijn dan ook een flinke kluif. De muziek was natuurlijk weer erg fout, maar dat schijnt daar een familie trekje te zijn, in ieder geval hebben Erik en Mark er allebei last van. Bij die foute muziek was er dan ook nog een kermis app met van die foute jingles, leuk speelgoed joh, vooral Mark en Arjan zijn er een tijdje mee aan het spelen geweest.
Erg laat hebben we het toch maar niet gemaakt, was toch al een drukke dag en we moesten dat hele end nog terugrijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten